دکتر سروش مدبری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه آبهای زیرزمینی وضعیت بسیار بدی دارند افزود: آبهای زیر زمینی یکی از بخشهایی است که از نظرها دور مانده است و در کل سازمان محیط زیست یک کارشناس آب زیرزمینی وجود ندارد.
وی این دفتر را نیازمند تقویت بینه کارشناسی دانست و گقت: آب زیرزمینی موضوع جدیدی است که سازمان حفاظت از محیط زیست تازه به آن پرداخته و باید تقویت شود.
دکتر مدبری اضافه کرد: با توجه به اینکه اطلاعات جامعی از آبهای زیرزمنی در کشور وجود نداشت، مطالعات گسترده ای را در کشور درخصوص آبهای آلوده شروع کردیم و در این خصوص 32 آبخوان (سفره زیرزمینی) را براساس اولویت آلودگی در سراسر کشور انتخاب نمودیم ، که این سفره های زیر زمینی توسط مشاوران و کارشناسان ما نمونه برداری می شوند و میزان آلودگی آنها مشخص می گردد.
وی تصریح کرد : در برخی مناطق از آبهای زیرزمینی به عنوان آب شرب استفاد می کنند و این در حالی است که آلودگی این آبها تاثیر مستقیم بر سلامت مردم خواهد داشت. بنابراین نسبت به بررسی میزان آلودگی این آبها حساسیت بسیاری داریم .
مدیرکل دفتر بررسی آب و خاک سازمان حفاظت محیط زیست اضافه کرد: این نمونه برداری ها میزان آلودگی ها را مشخص می کند و ما براساس آن می توانیم راهکارهای مدیریتی و اجرایی لازم را برای جلوگیری از آلودگی آبهای زیرزمینی بکار بریم.
وی با تاکید بر اینکه مراحل مقدماتی و اولویت بندی آبهای زیرزمینی11 ماه طول کشیده است خاطرنشان کرد: در حال حاضر همه مراحل مقدماتی به پایان رسیده است و ما می توانیم یعد از یک سال دیگر با خیال راحت بانک اطلاعاتی جامعی از آبهای کشور داشته باشیم.
نظر شما